Haal nu ook uw GVB in één weekend

GVB pas

MijnGVB.nl verzorgt een zeer compleet golfles programma om snel uw Golfvaardigheidsbewijs of Handicap 54 te halen in 2 dagen.

Heeft u al enige golfervaring?

Dan is de GVB weekend cursus speciaal voor u. Na het volgen van uw cursus beschikt u over de benodigde theorie en praktijk kennis om uw GVB examen met succes af te ronden.

Gratis digitale regelboeken

GVB pas

Na reservering ontvangt u alvast uw digitale regelboeken, tijdens uw cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan regels en etiquette van het golfspel.

Elk weekend golfles bij u in de buurt

MijnGVB.nl beschikt over de beste Golf Pro's en golfles locaties U kunt elk weekend uw cursus volgen bij u in de buurt. Tevens biedt Mijn GVB diverse aantrekkelijk golf arrangementen en bedrijfs clinics

Doet u ook mee?

U krijgt persoonlijk les van een ervaren PGA pro in kleine groepjes.
Uw cursus is met GVB garantie; Mocht u de eerste keer niet slagen dan kunt u kosteloos een tweede keer examen doen. Wij vragen meteen voor uw GVB of Handicap 54 pas aan.

 

golf plezier

Meldt u aan: GVB weekend cursus
Golfles

MijnGVB weekend cursus

Deze cursus bestaat uit 14 golfles modules verspreid over 2 dagen. Er wordt aandacht besteed aan uw golfspel zodat u meer plezier heeft in de golfbaan.
Na het volgen van deze golflessen beschikt u over alle kennis en vaardigheden om het GVB examen met succes af te leggen en uw Golfvaardigheidsbewijs en Club Handicap te halen.

Onbeperkt online theorie oefenen

Gratis de regelboeken via PDF

Gratis herexamen

Vrij oefenen op de examen dag

175.-
Meldt u nu aan wij regelen alles voor u! Wij bespreken samen met u een geschikte datum en locatie. Daarna ontvangt u een bevestiging van uw golf cursus.
In uw reservering bevestiging mail treft u alle informatie.