Extra golfles volgen?

U wilt beginnen met golfen? Of aan uw golfswing werken. Of gewoon kennismaken met de golfsport en een hele dag golfles krijgen van een van onze ervaren PGA professionals.

Voor de juiste houding en golf swing

Leren golfen
Golfles nemen helpt om uw eigen spel te verbeteren en de techniek onder de knie te krijgen.
Vroeg beginnen met golfles betekend dat u vanaf het begin de juiste houding en golf swing krijgt aangeleerd door uw golf professional. Als u golfles neemt kunt u ook direct met de golf pro de vorderingen doornemen en kijken wat er verbeterd moet worden. Als het golfen wat minder gaat kunt u altijd weer terug vallen op de golflessen en de golf professional die u persoonlijk geholpen heeft.

Extra golfles dag

De extra golfles dag is een van de beste manieren om voortgang te boeken en uw golf techniek te verbeteren. Tijdens onze extra golfles dag krijgt u instructie van een Pga Professional in kleine groepjes en worden alle basis slagen doorgenomen. Wij organiseren elke zaterdag en zondag deze dagen. U kunt zich aanmelden via de website.
MijnGVB regelt alles voor u, ons programma is compleet..

 

golf plezier

Meldt u aan: Losse golfles
Golfles

MijnGVB Golfles

Tijdens deze cursus krijgt u golfles van een erkende golf professional die samen met u uw golftechniek gaat bijschaven.
Er wordt aandacht besteed aan de techniek van het korte werk en de golf swing tijdens de golflessen. Na het volgen van een hele dag golf instructie zal dit ongetwijfeld positieve invloed hebben op uw golf resultaten.

Onbeperkt online theorie oefenen

Gratis de regelboeken via PDF

7 uur golfles

Les van erkende PGA professional

99.-
Meldt u nu aan wij regelen alles voor u! Wij bespreken samen met u een geschikte datum en locatie. Daarna ontvangt u een bevestiging van uw golf cursus.
In uw reservering bevestiging mail treft u alle informatie.