Bij MijnGVB kunt u direct uw GVB examen boeken

GVB pas

Om te kunnen golfen op golfbanen heeft u een gvb of handicap 54 nodig.
Door deel te nemen aan het gvbexamen kunt u direct uw GVB en handicap 54 halen.
Het examen uit een theorie gedeelte en het lopen van een 9 holes q kaart zelf of met een marker van ons.

Wat kost het GVB examen?

Het examen bestaat uit theorie examen en het lopen van 9 holes Q kaart. De kosten voor GVB theorie examen zijn 29 euro en voor het lopen van de 9 holes q kaart 40 euro. Aansluitend vragen wij meteen via onze golfvereniging uw Handicap 54 (GVB) pas aan. Wij zijn de voordeligste van Nederland.

Gvb garantie

Als u de eerste keer niet slaagt voor een van de examen onderdelen kunt u kosteloos het theorie gvbexamen en de 9 holes Q kaart overdoen.

Theorie examen

Golfen baanles
Het eerste deel van het GVB examen bestaat uit een theoretisch deel. Om te slagen moet u op de hoogte zijn van de golfregels en etiquette. U krijgt 60 minuten de tijd om 30 meerkeuze vragen te beantwoorden. Van de 30 meerkeuzevragen moet u er tenminste 23 goed beantwoorden. Om u goed voor te bereiden raden wij u aan om het Ngf GVB Golf Pakket aan te schaffen. Ook kunt u via de website gratis de online theorie examen vragen oefenen.

Geen gvbexamen stress

Het oude gvbexamen werd vaak als stressvol ervaren. Het praktijkexamen is nu vervangen door het lopen van een 9 holes Q kaart. Voordeel van de Q kaart lopen via Mijngvb.nl is dat wij direct aansluitend aan het theorie examen de 9 holes lopen.

Praktijk examen

GVB examen
Het praktische deel van het gvbexamen bestaat uit het lopen van 9 holes spelend van een handicap 54. Over 9 holes moet u 18 punten of meer halen. Daarna ondertekenen wij de Q kaart en vragen meteen uw Handicap 54 (GVB) pas aan bij onze eigen golfvereniging.


Wij nemen 7 dagen in de week het GVB examen af.
U kunt zich via de website of live chat direct aanmelden. Wij nemen direct contact met u op, om samen met u uw GVB examen te plannen.

 

golf plezier

Informatie en aanmelden:
Golfles

GVB examen 2017

Wij registreren u meteen bij onze eigen golfvereniging. Bij Mijn GVB kunt u zonder zorgen het GVB examen of Handicap 54 halen. Wij vragen direct uw GVB & Handicap 54 pas aan.

Wij regelen alles

Onbeperkt online theorie oefenen

Gratis digitale regelboeken

7 dagen per week

69.-
Meldt u nu aan wij regelen alles voor u! Wij bespreken samen met u een geschikte datum en locatie. Daarna ontvangt u een bevestiging van uw golf cursus.
In uw reservering bevestiging mail treft u alle informatie.