GVB voor kinderen in twee dagen

GVB pas

MijnGVB.nl verzorgt een zeer compleet programma om voor kinderen het Golfvaardigheidsbewijs of Club Handicap 54 te halen in 2 dagen..

Mondeling examen

Na het volgen van de cursus beschikt uw kind over de benodigde theorie en praktijk kennis om het GVB examen mondeling af te leggen. (tot 14 jaar)

Gratis digitale regelboeken

GVB pas

Na reservering ontvangt u alvast de digitale regelboeken, tijdens uw cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan regels en etiquette van het golfspel.

Elk weekend golfles bij u in de buurt

MijnGVB.nl beschikt over de beste Golf Pro's en golfles locaties U kunt elk weekend uw cursus volgen bij u in de buurt. Tevens biedt Mijn GVB diverse aantrekkelijk golf arrangementen en bedrijfs clinics

Doet u ook mee?

Uw kind krijgt persoonlijk les van een ervaren PGA pro in kleine groepjes.
Uw cursus is met GVB garantie; Mocht u de eerste keer niet slagen dan kunt u kosteloos een tweede keer examen doen. Wij vragen meteen voor u uw GVB of Club Handicap 54 pas aan.

.

 

golf plezier

Meldt u aan: GVB 2 dagen cursus
Golfles

MijnGVB junior cursus

Deze cursus voor kinderen bestaat uit 14 golfles modules verspreid over 2 dagen. Hij of zij maakt kennis met de basisslagen en golfregels
Na het volgen van deze golflessen beschikt uw kind over alle kennis en vaardigheden om het GVB examen met succes af te leggen en het Golfvaardigheidsbewijs en Club Handicap 54 te halen.

Onbeperkt online theorie oefenen

Gratis de regelboeken via PDF

Gratis herexamen

Mondeling examen (tot 14 jaar)

175.-
Meldt u nu aan wij regelen alles voor u! Wij bespreken samen met u een geschikte datum en locatie. Daarna ontvangt u een bevestiging van uw golf cursus.
In uw reservering bevestiging mail treft u alle informatie.